top of page

Workshops 

INSPIRATIE

WORKSHOPS

Ik geef online en offline inspiratieworkshops over het positief en creatief coachen van jonge professionals. Docenten, coaches, mentoren of managers kunnen op deze manier in één tot anderhalf uur (inter)actief kennis maken met OJO. We lopen met elkaar kort door de OJO-cyclus en doen een aantal oefeningen, gericht op het ontdekken van je eigen kwaliteiten en flow. Daarbij maak je meteen kennis met de theorie achter de aanpak en een aantal laagdrempelige technieken en instrumenten die je zelf kan inzetten bij het coachen en begeleiden van studenten of collega's. 

TRAININGEN OP MAAT

Afhankelijk van de vraag die er binnen uw organisatie of onderwijsinstelling leeft, ontwikkel ik ook workshops van een dag(deel ) tot een training die is opgebouwd in meerdere dagen.

De aanpak van OJO is dermate flexibel dat ik altijd kan aansluiten op de specifieke wensen en behoeften die er binnen uw organisatie zijn.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende brainstormsessie hoe OJO succesvol een rol kan gaan spelen bij het coachen en begeleiden van uw professionals.

JOUW OJO-JOURNEY 

Open workshop voor iedereen die een route wil ontdekken en ontwikkelen naar een werkend of studerend leven met meer plezier, productiviteit, zingeving en vertrouwen.

Je tekent in voor een dag vol creativiteit en positieve confrontatie met jezelf, jouw kwaliteiten en jouw flow. We gaan ontdekken, dromen en brainstormen zodat je naar huis gaat met een dummy vol kwaliteiten, inzichten en eye-openers en natuurlijk een uitdaging waar je hart sneller van gaat kloppen.

De eerstkomende bijeenkomst is op donderdag 13 mei in Utrecht. 

Deelname aan deze dag kost 395 euro. Dit is inclusief lunch en versnaperingen.

Deze workshop kan ook incompany worden gegeven.

Meld je aan door een mail te sturen aan marianne@ojocoach.com

"Hoi Marianne, bedankt voor de workshop! Wij vonden het erg helder en qua oefeningen heel praktisch toepasbaar op onze verpleegkundigen. Je komt erg natuurlijk over en  hebt humor. Geen haast, het was echt interessant en geen enkel moment saai 😉! Dank je wel!"

Audrey Smeets, EMTG

"Hartelijk dank Marianne, voor de heldere en duidelijke workshop 'Ontwerp je Ontwikkeling'! Ik heb in één dag  veel praktische  tools geleerd om te kunnen coachen. Deze werkvormen zijn uitstekend te gebruiken voor jongeren, want ze zijn concreet, visueel en daardoor juist krachtig."

Martine van den Steenhoven, Studiekeuze coach bij Optio Studiekeuze

Wat een mooie, leuke dag met bijzondere mensen. Dankzij jouw programma/tools, de rust, niets moet, alles mag,  je waardevolle interventies en feedback heb ik een veilige en constructieve omgeving ervaren. Uitdagingen worden ineens voelbaar en dus ook écht concreet, alles wat je aandacht geeft EN WIL groeit!

Food for thought, dank je!

Carmen Coenen

bottom of page